Resized 20240528 173531
6 Fisk Fanget 5 Juni 2024

Det går rigtigt stærk der ude ved åen med fine fangster lige nu.

Mange flotte fisk fanges i åen, lige nu. 

Fangster af flotte havørreder tikker løbende ind på fangstjournalen. Husk når I tager billeder, lige at tjekke om billedet er godt nok, det er for sent når i er taget hjem ;-) 

De seneste fangster er af Lars Olsen, Michael Vind og Per Palm, med Per Palm`s på toppen. En sølvbombe af en sommer fisk, af de flotteste fra Vejle Å på 5,4 kg og 74 cm. Per var på grundlovs fisketur med barnebarnet da den nystegne havørred huggede hårdt på wobleren. Stor oplevelse for dem begge at være midtpunkt for så flot en tidlig fangst i Vejle Å Stort Tillykke til alle de heldige herfra.

Husk at holde fisken i en god vinkel til kameraet, så bredside, og hoved kommer godt med og er i fokus. Tag gerne billeder hvor fisken er dominerende i forhold til fanger eller omgivelserne. Og send så til hjemmesiden på mail til redaktion@vsf-vejle.dk 

Så får vi den bedste kvalitet til at lægge ud på hjemmesiden til hele foreningens glæde. Formanden er ved at skrive en guide til fangst fotos, så jeres fangster kan foreviges til jeres glæde lang tid fremover.