Michael Beck Hansen

Doggerlaksen

i aftes havde VSF besøg af nok mest vidende lystfiskere omkring Skjern Å og Skjern å laksen Michael Beck Hansen.

Michael fortalte indlevende om laksen, historien, Konger, godt-folk og fiskere.

Vi vendte situationen omkring laksene og problemerne der giver mindre opgang. Med stor såørgelyst, debat og kommentarer. Vi ser glædeligt frem mod stort projekter og forbedringer for Skjern Å dalen og biodiversiteten til glæde for os alle.

Michael kommer igen, hvis han får tid, for alle jer der ikke fandt tiden iaftes, skal have muligheden igen, måske til vinter, at få denne store oplevelse.

Indtil da, så skynd dig ... måske der er plads og du lige kan nå at melde dig til laksekonferencen Laksekonference i Skjern (sportsfiskeren.dk)

Støt op om din forening og alle de gode natur projekter. Alle kan bidrage med det de er gode til, og det er ikke at ligge på sofaen og vente på at alle andre ordner det derude! Måske du bare kan komme med kaffe, måske du er super god med foto apparat, eller du er god med en stengreb. Alle kan deltage og være aktive på hver vores måde. 

Tænk natur, biodiversitet og rent vand, ISÆR når du handler ind til aftensmaden. Køb økologisk og dyrevenligt!!! det vi gør bedre nu, gælder fremtiden for naturen derude og vores børn og børnebørn.....

 

 

STORT TAK til Michael, på gensyn og K&B derude hvor der er højt til loftet og laksen står klar ved kogleaksèn.