DSC 0151
IMG 6126
20240325 194842
IMG 6127

Foredrag #Havørredens hemmeligheder i åen

Foredrag #Havørredens hemmeligheder i åen

Havørredens hemmeligheder - i åen

mandag d. 25/3 kl 19 i Klubhuset, Buldalen 13, 7100 Vejle

Ronny Lagoni Thomsen gæstede i aftes VSF med et meget aktuelt foredrag om Havørredens hemmeligheder i åen. Hvor finder du de vilde fisk, som opfører sig så meget anderledes end de udsatte vi alle kendte så godt.

Hele 44 forventningsfulde lystfiskere, selv fra Viborg og Boldbro kom der folk. Alle troppede de op en frisk forårs mandag aften og fyldte klubhuset til arr.udvalgets store men glædelige overraskelse. SÅ mange gæster, havde vi ikke lige set komme. Og så endda på bagkant af aflysningen fra Henrik Mortensen som ellers var programsat som årets største begivenhed.
Så er det bare endnu mere fantastisk at Ronny så bare lige sådan stillede op og fyldte huset med forventningsfulde lystfiskere her lige før præmieren. Stor TAK herfra til Ronny!

Ronny fortalte om forandringerne i ådalen og i havmiljøet og særligt de tanker han har gjort sig om konsekvenserne for fiskeriet efter havørred i åen og de strategier der kan være med til at skabe flere oplevelser med havørreden i åen. 
Fra Ronny og arrangementsudvalget, skal lyde en stor tak til alle der mødte op og var med til at skabe en god og hyggelig atmosfære i klubhuset. Husk vores altid hyggelige 1 april, hvor 60+ står klar med gratis morgenbrød til de morgenfriske lystfiskere i klubhuset fra ca. 08.30 og Juniorerne er klar med grillen, de lækreste grill-pølser til dig fra 111.30 til 13.30 Så mød op ved klubhuset og vær med til at starte fiskesæsonen med en festdag for Vejle Sportsfiskerforening.