IMG 3103 Scaled
428246872 8039790752700955 4181336192834896113 N
Skærmbillede 2024 06 10 094200

Overvejer DU, måske at blive et af vores nye medlemmer i Vejle Sportsfiskeforening?

Igen  igen igen har Vejle å, leveret den ene efter den anden større og flottere sølvblanke havørred fra især starten af juni, både ved dag, skumrings og natfiskeri.
Så, Vil du sikre dig en af medlems pladserne i foreningen. og kunne fiske frit i hele åen. Så er det nu! Du skal melde dig ind i Vejle Sportsfiskerforening.
I Vejle Sportsfiskerforening, får du fantastiske fiske vande at vælge imellem. Bla. Vejle å, Rhoden å, Grejs å og Omme å. Du får flere ekstremt flotte naturlige søer at fiske Gedder, aborrer og fredfisk i, samt et super godt og helt nyt klubhus, der er en fantastisk base til alle vores aktiviteter. 
VSF er en af de driftigste foreninger i Danmark, med vandløbspleje og natur genopretning. bla. deraf har vi kun Vilde fisk og en fantastisk natur. Hvor åen har og er igennem flere store genopretningsprojekter, til gavn for natur, fisk og biodiversitet.
Du får i et medlemskab i VSF- Vejle Sportsfiskerforening. En forening med mulighed for stort social engagement, Vi har 60? en "pensionist# hygge samling hver mandag formiddag. Franz fluebinding hver onsdag. Du får nye venner og dygtige venlige lysfisker kollegaer samt ikke mindst masser af foreningsaktiviteter, både sommer og vinter. I søerne og Åerne får du unikke muligheder for at fiske hver dag, efter bla. de verdens kendte store Vejle å havørreder, som du kan fiske på skumbille, buleflue, wobler spinner og orm. Oppe i ådalen hvor der er stille og utroligt smuk natur, har VSF også egne sheltere med udsigt til åen som du som medlem kan booke. Og benytte til de mest fantastiske fisketure og natur ture
.
Alt sammen uden mange og snørklede regler.....
Lige om ikke så længe "kører" vi igen intro til nye medlemmer, samt aktivt fiske kursus i Vejle å, så du vil være rigtigt godt rustet til sommerens fiskeri efter de grove havørreder i åen. 
Så skynd dig, så kan du nå at være med til det hele. Vi glæder os til at se dig ved åen :-)